Levertijd 1 - 3 werkdagen
Scherpe prijs
Gemiddelde reviews score 9,1
Hoogste kwaliteit

Complete sets

Onze complete sets bevatten alles wat u nodig heeft voor een veilige en efficiënte rookafvoer. Als specialist op het gebied van kachels en rookkanalen weten we als geen ander hoe belangrijk het is dat u hier geschikte producten voor gebruikt. Daarom bieden we volledige sets rookkanalen aan, zodat u alles in huis haalt wat u nodig heeft voor een optimale werking van uw kachel.

  • Vakkundig advies op maat
  • Hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen
  • Bezorging op zaterdag mogelijk

Complete dakdoorvoer sets

In onze collectie vindt u compleet samengestelde sets van dubbelwandig geïsoleerde rookkanalen die te gebruiken zijn als dakdoorvoer. Omdat we complete sets aanbieden is het voor u makkelijker om de juiste producten te vinden voor uw kachel en rookkanaal. Zo’n pakket bestaat uit een combinatie van de volgende producten:

Weten welke set u nodig heeft? Neem contact met ons op voor gratis advies. We zijn bereikbaar via 06 – 51145923 en info@ab-kachelsenrookkanalen.nl.

Waarvoor zijn de complete sets geschikt?

Met een complete set rookkanalen haalt u alle onderdelen in huis die nodig zijn voor een veilige en efficiënte afvoer van rook. Hierdoor bent u verzekerd van optimale prestaties van uw kachel en voorkomt u problemen als rookoverlast.

De complete sets in onze webshop zijn speciaal samengesteld voor verschillende houtkachels en pelletkachels. Bovendien zijn ze te gebruiken bij verschillende type daken, zoals:

  • Schuine daken
  • Platte daken
  • Pannendaken

Schoorsteenveegsets

Naast complete sets van rookkanalen, vindt u verschillende schoorsteenveegsets in ons assortiment. Bent u dus van plan om zelf uw schoorsteen of rookkanaal schoon te maken? Dankzij onze compleet samengestelde sets heeft u dit binnen no time voor elkaar. We bieden 3 soorten veegstokken aan:

  • Groene veegstokken: geschikt voor kanalen met grotere binnendiameters en voorzien van een blokkeer kliksysteem en bedoeld voor intensief professioneel gebruik.
  • Blauwe veegstokken: geschikt voor kanalen met grotere binnendiameters en voorzien van een blokkeer kliksysteem.
  • Zwarte veegstokken: geschikt voor doorsnee kanalen en hebben geen blokkeer kliksysteem.

Waar u op moet letten bij de aanschaf van een set

Bij het kopen van een complete set voor uw rookkanaal is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Ten eerste is het belangrijk om te kijken naar de afmetingen van de kachel en de ruimte waarin hij staat. Op basis daarvan bepaalt u welke diameter en lengte het rookkanaal moet zijn.

Ten tweede is het belangrijk om te kijken naar het type kachel dat u heeft en welk type rookkanaal daarbij past. Bij A.B. Kachels en Rookkanalen vindt u sets voor diverse soorten kachels, zoals houtkachels en pelletkachels.

Tot slot is het belangrijk om te kijken naar de kwaliteit van de rookkanalen en of deze voldoen aan de veiligheidsnormen. Het is van groot belang dat de rookkanalen veilig en betrouwbaar zijn en geen risico vormen voor brand of rookontwikkeling. Gelukkig is dit bij A.B. Kachels en Rookkanalen het geval en vindt u in ons assortiment alleen hoogwaardige producten.

Vragen over onze complete sets?

Meer weten over onze samengestelde sets? Of wilt u een complete set kopen, maar weet u niet welke set u nodig heeft? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan iedere werkdag voor u klaar. We zijn telefonisch bereikbaar via 06 – 51145923 en per e-mail via info@ab-kachelsenrookkanalen.nl.

Bekijk de collectie in onze showroom

We nodigen u graag uit in onze showroom in Emmeloord. Hier bekijkt en ervaart u onze producten. Onze deskundige medewerkers geven advies en beantwoorden al uw vragen.

A.B. Kachels en Rookkanalen
Werktuigenweg 4
8304 AP
Emmeloord

Over ons

A.B. Kachels en Rookkanalen heeft jarenlange ervaring in het monteren van allerlei soorten kachels en rookkanalen. Dankzij onze vakkundige kennis kunnen we u voorzien van de beste producten en persoonlijk advies. We helpen u graag bij het vinden van de juiste kachel of accessoires, zodat u zorgeloos kunt genieten van een verwarmde en gezellige ruimte.

Contactgegevens

A.B. Flex B.V.
Werktuigenweg 4
8304 AP
Emmeloord

06-51145923
info@ab-kachelsenrookkanalen.nl

Maandag:Gesloten
Dinsdag:Op afspraak
Woensdag:10:00 - 17:00 uur
Donderdag:10:00 - 17:00 uur
Vrijdag:10:00 - 17:00 uur
Zaterdag:Op afspraak
Zondag:Gesloten
© 2024 Alle rechten voorbehouden | Mogelijk gemaakt door iClicks