Levertijd 1 - 3 werkdagen
Scherpe prijs
Gemiddelde reviews score 9,1
Hoogste kwaliteit

JAcobus houtkachels

Zoekt u een duurzame, maar stijlvolle manier om uw huis te verwarmen? Maak kennis met de kachels van JAcobus. Met aandacht voor kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak, zijn JAcobus houtkachels een uitstekende keuze. Ontdek ons assortiment en vind de perfecte houtkachel voor uw woning. JAcobus combineert een tijdloos ontwerp met innovatieve verbrandingstechnologieën, waardoor u niet alleen geniet van een heerlijke warmte, maar ook bijdraagt aan een beter milieu.

  • Revolutionaire verbrandingstechnieken
  • Voor kleine én grote ruimtes
  • Houtkachels die een leven lang meegaan

Ontdek het Nederlandse vakmanschap van JAcobus

JAcobus is een Nederlands bedrijf dat al sinds 1981 kachels ontwerpt en produceert. JAcobus combineert duurzaamheid, gebruiksvriendelijkheid en innovatie tot verbazingwekkende producten. Als u al eens eerder een houtkachel heeft gehad, weet u hoe heerlijk het is om er uw woning mee te verwarmen. Vaak wilt u niet meer anders. Dankzij de innovatieve technologieën van JAcobus zijn de houtkachels net zo schoon en milieuvriendelijk als andere verwarmingsbronnen.

JAcobus houtkachels: de toekomst van verwarmen

Wat de houtkachels van JAcobus echt onderscheidt, is de innovatieve verbrandingstechnologie, die een ongekend lage CO-uitstoot levert. Het voordeel voor u? Een vlekkeloos schone ruit én de optie om frisse lucht van buiten toe te voeren. Dit maakt het ook de perfecte keuze voor goed geïsoleerde (nieuwbouw)woningen. Voeg daar een intuïtieve eenknopsbediening aan toe en u heeft een unieke, hoogwaardige kachel.

Bovendien voldoen de JAcobus houtkachels aan de strengste Europese normen (EN13240). Daarnaast voldoen de kachels aan de Duitse norm (DIN +), Oostenrijkse norm (15a B-VG). Kortom, met JAcobus kiest u voor de hoogste kwaliteitsstandaarden en toekomstgerichte verwarming.

Patent op het unieke verbrandingssysteem van JAcobus

Het unieke aan een JAcobus houtkachel, is het verbrandingssysteem. Deze zorgt voor een effectieve verbranding met een aanzienlijk lagere uitstoot van koolmonoxide en fijnstof. De vorming van PAK’s (polycyclische aromatische koolwaterstoffen) weet JAcobus zelfs met 400% te verminderen. Dit verbrandingssysteem heeft hierom zelfs een patent verkregen, wat getuigt van zijn exclusieve innovatie.

Bekijk al onze JAcobus kachels

De JAcobus kachels zijn leverbaar in 3 standaard uitvoeringen. Zo vindt u altijd de ideale houtkachel die naadloos aansluit bij uw stijlvoorkeuren en verwarmingsbehoeften. Blader rustig door de verschillende modellen om te zien welke kachel het beste past binnen uw woning.

JAcobus 6 doorkijk houtkachel

JAcobus 6

Maak kennis met de JAcobus 6, de compacte krachtpatser uit ons assortiment. Met een vermogen van 3,5 tot 7 kW, biedt deze houtkachel niet alleen comfort en gezelligheid, maar levert hij ook voldoende warmte voor ruimtes tot 120 m3. Dankzij zijn compacte formaat, past hij perfect in diverse woon- en verblijfruimtes.

De JAcobus 6 is uitgerust met een rookgas aansluiting van 130 mm, zowel boven- als achteruitvoer, waardoor hij flexibel inzetbaar is. De kachel is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol, met zijn donkere kleur en materialen van hoge kwaliteit. De afmetingen zijn 750 x 520 x 380 mm.

JAcobus 9 houtkachel

JAcobus 9

De JAcobus 9, ons veelzijdige midden model, biedt een vermogensbereik van 5 tot 10 kW, waardoor hij vrijwel in elke huiskamer past. Met deze variabele vermogensinstelling regelt u eenvoudig de gewenste warmte in uw ruimte. De JAcobus 9 is geschikt voor ruimtes van 120 tot 160 m3 en biedt daarmee uitstekende verwarmingsmogelijkheden.

De afmetingen van de JAcobus 9 zijn 780 x 620 x 380 mm, met een rookgas aansluiting van 150 mm. Dit zorgt ervoor dat er een boven- en achteruitvoer mogelijk is.

JAcobus 12 kachel

JAcobus 12

De JAcobus 12, onze krachtigste houtkachel, biedt de mogelijkheid om grote blokken hout te verbranden en levert een indrukwekkend vermogen van 8 tot 14 kW. Hierdoor is hij bij uitstek geschikt voor het verwarmen van aanzienlijk grote woonkamers of andere ruimtes tot ongeveer 250 m3.

De afmetingen van de JAcobus 12 zijn 780 x 720 x 380 mm, met een rookgas aansluiting van 150 mm, die zowel boven- als achteruitvoer mogelijk maakt.

JAcobus 9 kookkachel

JAcobus kookkachels

Een JAcobus kookkachel is de perfecte aanvulling voor uw woonkeuken! Deze speciale kookkachels zijn ontwikkeld om optimaal gebruik te maken van de warmte die een houtkachel genereert. Dit type kachel biedt namelijk de mogelijkheid om gezellig te koken, bakken en braden in een unieke uitvoering van de vertrouwde JAcobus houtkachel. De kookkachel heeft 3 rvs kookpitten, een tijdloos design en een extra beschermrand om de kachel heen.

U heeft de optie om de kachel aan te sluiten als boven- of achteruitvoer, waarbij u bij de eerste optie nog steeds geniet van 2 kookpitten. Kortom, profiteer van het beste van twee werelden met de JAcobus kookkachels.

JAcobus kachel kopen?

Bij A.B. Kachels en Rookkanalen begrijpen we als geen ander dat het kiezen van de juiste houtkachel een belangrijke beslissing is. Daarom bieden we niet alleen hoogwaardige kachels en rookkanalen, maar ook deskundig advies op maat. Onze ervaren specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van de beste keuze voor uw situatie. Neem contact met ons op via 06-51145923 of info@ab-kachelsenrookkanalen.nl voor meer informatie.

Bezoek onze showroom om de kachels te ervaren

Wilt u meer informatie over de JAcobus houtkachels? Neem dan gerust contact met ons op of bezoek onze showroom. Onze medewerkers laten u graag de verschillende houtkachels zien. Ook kunt u bij ons terecht voor persoonlijk advies.

A.B. Kachels en Rookkanalen
Werktuigenweg 4
8304 AP
Emmeloord

Over ons

A.B. Kachels en Rookkanalen heeft jarenlange ervaring in het monteren van allerlei soorten kachels en rookkanalen. Dankzij onze vakkundige kennis kunnen we u voorzien van de beste producten en persoonlijk advies. We helpen u graag bij het vinden van de juiste kachel of accessoires, zodat u zorgeloos kunt genieten van een verwarmde en gezellige ruimte.

Contactgegevens

A.B. Flex B.V.
Werktuigenweg 4
8304 AP
Emmeloord

06-51145923
info@ab-kachelsenrookkanalen.nl

Maandag:Gesloten
Dinsdag:Op afspraak
Woensdag:10:00 - 17:00 uur
Donderdag:10:00 - 17:00 uur
Vrijdag:10:00 - 17:00 uur
Zaterdag:Op afspraak
Zondag:Gesloten
© 2024 Alle rechten voorbehouden | Mogelijk gemaakt door iClicks