Levertijd 1 - 3 werkdagen
Scherpe prijs
Gemiddelde reviews score 9,1
Hoogste kwaliteit

Dubbelwandige kachelpijp

Heeft u onlangs een nieuwe kachel of haard gekocht? Dan is een dubbelwandige kachelpijp van essentieel belang om de rookgassen veilig af te voeren. Een dubbelwandige pijp is voorzien van een isolatielaag en biedt de ideale bescherming tegen brand. Het kiezen van de juiste diameter en lengte van het rookkanaal is van cruciaal belang voor de prestaties en veiligheid van uw kachel. Onze experts staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de beste keuze.

Dubbelwandige rookkanalen

Topkwaliteit en scherpe prijzen bij A.B. Kachels en Rookkanalen

Dankzij ons enorme aanbod, vindt u altijd wel een geschikte kachel of rookkanaal. We helpen u bij het maken van uw keuze, zodat u zeker weet dat uw kachel en pijp goed op elkaar aansluiten. Waarom kiezen voor A.B. Kachels en Rookkanalen? Dat vertellen we u graag!

Waarom een dubbelwandige kachelpijp zo belangrijk is

Met een dubbelwandige pijp zorgt u voor een veilige afvoer van rookgassen naar buiten. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele schade aan uw kachel, woning of gezondheid. Een goed rookkanaal is dus echt onmisbaar als u een haard of kachel heeft.

Bovendien is het van belang dat u bij de aanschaf van uw rookkanaal rekening houdt met de verschillende afmetingen en materiaalkeuze. Kies voor zekerheid en laat u vakkundig adviseren door A.B. Kachels en Rookkanalen.

Kachelpijp dubbelwandig: de voordelen op een rij

Dubbelwandige kachelpijp kopen? Dit type rookkanaal biedt verschillende voordelen ten opzichte van enkelwandige kachelpijpen.

  1. Geïsoleerde kachelpijp: er zit een isolatielaag tussen de binnen- en buitenwand. Hierdoor blijft de temperatuur van de buitenwand laag en biedt het een betere bescherming tegen brand.
  2. Hoogwaardige kwaliteit: dankzij de dubbele laag is het rookkanaal erg sterk.
  3. Kan door een (buiten)muur of plafond: een enkelwandige pijp mag alleen gebruikt worden tot een bestaande schoorsteen of het zichtbare deel van een rookkanaal. U heeft dus een dubbelwandige pijp nodig om het kanaal door een muur of plafond te installeren.

Soorten geïsoleerde kachelpijpen

Bij A.B. Kachels en Rookkanalen vindt u een ruim assortiment met kachelpijpen. Ze zijn er in talloze soorten, maten, materialen en afwerkingen. Waaronder staal en rvs. De enkelwandige kachelpijpen zijn ideaal voor op een bestaande schoorsteen of op zichtbare plekken. Maar gaat een pijp door het plafond of de muur? Dan is vanaf dat punt een geïsoleerde kachelpijp verplicht, kortom: de dubbelwandige variant dus.

In onze collectie vindt u verschillende kachelpijpen van het gerenommeerde merk ISOTUBE Plus. We zetten de voordelen van dit merk voor u op een rij. De rookkanalen van ISOTUBE Plus…

Rookkanaal dubbelwandig: voor welke soorten kachels?

Als een rookkanaal dubbelwandig is, kan deze aangesloten worden op onder andere gaskachels, houtkachels, pelletkachels en tuinkachels. Bent u benieuwd welk rookkanaal de beste is voor uw kachel of haard? Neem contact met ons op voor meer informatie. We helpen u graag bij het vinden van een geschikte geïsoleerde kachelpijp.

Veelgestelde vragen over dubbelwandige kachelpijpen

Hoe onderscheidt een dubbelwandige kachelpijp zich van een enkelwandige?

Wat is de levensduur van een dubbelwandige kachelpijp?

Hoe onderhoud ik een dubbelwandig rookkanaal?

Dubbelwandige kachelpijp kopen? Gratis advies!

Heeft u een rookkanaal nodig voor uw kachel of haard? En lukt het u niet om zelf de keuze te maken? Geen zorgen, ons team staat iedere werkdag voor u klaar om u te helpen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. We zijn telefonisch bereikbaar via 06 – 51145923 en per e-mail via info@ab-kachelsenrookkanalen.nl.

Bovendien bent u van harte welkom in onze showroom in Emmeloord. Hier bekijkt u de verschillende rookkanalen en kachels in het echt en voorzien onze medewerkers u graag van passend advies.

Showroom A.B. Kachels en Rookkanalen

A.B. Kachels en Rookkanalen

Werktuigenweg 4
8304 AP
Emmeloord

Over ons

A.B. Kachels en Rookkanalen heeft jarenlange ervaring in het monteren van allerlei soorten kachels en rookkanalen. Dankzij onze vakkundige kennis kunnen we u voorzien van de beste producten en persoonlijk advies. We helpen u graag bij het vinden van de juiste kachel of accessoires, zodat u zorgeloos kunt genieten van een verwarmde en gezellige ruimte.

Contactgegevens

A.B. Flex B.V.
Werktuigenweg 4
8304 AP
Emmeloord

06-51145923
info@ab-kachelsenrookkanalen.nl

Maandag:Gesloten
Dinsdag:Op afspraak
Woensdag:10:00 - 17:00 uur
Donderdag:10:00 - 17:00 uur
Vrijdag:10:00 - 17:00 uur
Zaterdag:Op afspraak
Zondag:Gesloten
© 2024 Alle rechten voorbehouden | Mogelijk gemaakt door iClicks