Levertijd 1 - 3 werkdagen
Scherpe prijs
Gemiddelde reviews score 9,1
Hoogste kwaliteit

Flexibel RVS Rookkanaal

Bent u op zoek naar een betrouwbare oplossing om uw kachel of open haard optimaal te laten functioneren? Dan is het Flexibel rvs rookkanaal van A.B. Kachels en Rookkanalen precies wat u nodig heeft. Onze jarenlange expertise in de branche maakt ons dé specialist als het gaat om rookafvoersystemen.

Flexibel rookkanaal kopen

Wat zijn flexibele rookkanalen?

Flexibele rvs rookkanalen zijn rookkanalen die worden gebruikt om de uitlaatgassen van uw kachel of open haard af te voeren. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal dat hittebestendig is en bestand tegen corrosie. Deze flexibele kanalen zijn buigbaar en kunt u aanpassen naar uw haard of kachel.

Bij A.B. Kachels en Rookkanalen vindt u een groot assortiment rookkanalen. Weet u niet welk rookkanaal geschikt is voor uw haard of kachel? Of twijfelt u of een flexibel rvs rookkanaal geschikt is? Neem gerust contact met ons op. We voorzien u graag van persoonlijk advies.

Waarom kiezen voor een flexibel rvs rookkanaal?

  1. Veiligheid gegarandeerd: onze flexibele rookkanalen voldoen aan de T600-norm en zijn TÜV-gekeurd volgens EN1856-2. U kunt met een gerust hart genieten van uw kachel, wetende dat de rookafvoer perfect geregeld is.
  2. Perfect afgewerkt: de flexibele rookgasafvoer met dubbele laag heeft een geribbelde buitenwand die zorgt voor een hogere slagvastheid. De binnenkant van de afvoer is glad en heeft een afwaterend ontwerp om condensatie te verminderen. Hierdoor verbetert de trek en voorkomt u corrosie. Bovendien hecht roetaanslag moeilijk aan de gladde binnenpijp, wat het reinigen gemakkelijker maakt.
  3. Duurzaamheid: onze rookkanalen zijn vervaardigd van hoogwaardig corrosiebestendig 316L roestvaststaal. Hierdoor gaat het rookkanaal langer mee en behoudt het zijn kwaliteit, zelfs bij intensief gebruik.
  4. Eenvoudige installatie: dankzij de flexibiliteit van ons rookkanaal is de installatie eenvoudig en snel te realiseren. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook kosten voor professionele installatie.
  5. Geschikt voor diverse toepassingen: of u nu een houtkachel, pelletkachel of open haard heeft, ons flexibele rvs rookkanalen zijn geschikt voor alle soorten kachels. U hoeft dus niet verder te zoeken.

Flexibel rookkanaal in uw schoorsteen

Bij het renoveren van gemetselde schoorstenen wordt vaak gebruik gemaakt van flexibele rookkanalen. Bij zo’n renovatie wordt er een buigzame rvs pijp door het bestaande schoorsteenkanaal getrokken, om lekkage te voorkomen of de diameter van het gemetselde kanaal te optimaliseren.

Het plaatsen van een flexibel rookkanaal draagt bij aan de levensduur van de schoorsteen en verbetert de algehele veiligheid en efficiëntie van de kachel of haard. A.B. Kachels en Rookkanalen heeft alles in huis voor het plaatsen van een nieuwe kachel of rookkanaal. Kijk gerust eens bij onze installatiematerialen.

Hoe te kiezen?

Voordat u een flexibel rvs rookkanaal aanschaft, is het belangrijk om rekening te houden met enkele factoren:

Als u twijfelt, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Is dit rookkanaal geschikt voor mijn kachel?

Een rookkanaal van roestvaststaal kan worden gebruikt met verschillende soorten kachels, zoals gaskachels, houtkachels en pelletkachels. Als u wilt weten welk rookkanaal het beste is voor uw kachel of haard, neem dan contact met ons op. We helpen u graag bij het vinden van het juiste rookkanaal.

Ook een flexibel rookkanaal kopen?

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op als u vragen heeft. Bezoek onze showroom in Emmeloord of bel ons via 06 – 51145923. Onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u kosteloos te helpen bij het maken van de juiste keuze. Investeer in de veiligheid en efficiëntie van uw kachel met A.B. Kachels en Rookkanalen!

A.B. Kachels en Rookkanalen

Werktuigenweg 4
8304 AP
Emmeloord

Veelgestelde vragen over dubbelwandige kachelpijpen

Is het flexibele rvs rookkanaal geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie?

Kan ik het rookkanaal zelf installeren?

Waar kan ik een flexibel RVS rookkanaal kopen?

Over ons

A.B. Kachels en Rookkanalen heeft jarenlange ervaring in het monteren van allerlei soorten kachels en rookkanalen. Dankzij onze vakkundige kennis kunnen we u voorzien van de beste producten en persoonlijk advies. We helpen u graag bij het vinden van de juiste kachel of accessoires, zodat u zorgeloos kunt genieten van een verwarmde en gezellige ruimte.

Contactgegevens

A.B. Flex B.V.
Werktuigenweg 4
8304 AP
Emmeloord

06-51145923
info@ab-kachelsenrookkanalen.nl

Maandag:Gesloten
Dinsdag:Op afspraak
Woensdag:10:00 - 17:00 uur
Donderdag:10:00 - 17:00 uur
Vrijdag:10:00 - 17:00 uur
Zaterdag:Op afspraak
Zondag:Gesloten
© 2024 Alle rechten voorbehouden | Mogelijk gemaakt door iClicks