Levertijd 1 - 3 werkdagen
Scherpe prijs
Gemiddelde reviews score 9,1
Hoogste kwaliteit

Jydepejsen houtkachels

Ontdek de perfecte mix van stijl en functionaliteit met de Jydepejsen houtkachels. Met een Jydepejsen houtkachel haalt u niet alleen warmte en gezelligheid in huis, maar ook een prachtig design dat past in elke ruimte. De strakke lijnen, hoogwaardige materialen en oog voor detail maken deze kachels niet alleen functioneel, maar ook een waar pronkstuk in uw interieur. Ontdek de volledige collectie Jydepejsen kachels bij A.B. Kachels en Rookkanalen.

  • Optimale verbranding
  • Tijdloze designs
  • Met uniek DuplicAir® luchtregelsysteem

Over Jydepejsen

Jydepejsen is een gerenommeerd merk dat al sinds 1979 houtkachels ontwerpt, ontwikkelt en produceert. Ze bieden een breed scala aan houtkachels met verschillende kleuren en materialen. Jydepejsen werkt samen met bekende Deense designers voor het creëren van de unieke ontwerpen. De houtkachels hebben een eenvoudige werking, optimale verbranding en tijdloos design, terwijl ze ook nog eens rekening houden met het milieu.

Het luchtregelsysteem DuplicAir® maakt het eenvoudig om de vlam- en warmteafgifte van de kachel nauwkeurig te regelen. Met een bedieningshendel kunt u eenvoudig de aanmaaklucht en de verbrandingslucht regelen. Elke Jydepejsen kachel is getest en goedgekeurd volgens internationale normen.

Ontdek de diversiteit van Jydepejsen houtkachels

Jydepejsen heeft voor ieder wat wils en biedt een gevarieerd assortiment. Van vrijstaande kachels en houtkachels met speksteen tot hangende houtkachels en inzet houthaarden. Hieronder duiken we dieper in op de unieke eigenschappen en voordelen van elk van deze categorieën.

Jydepejsen H530 Classic

Vrijstaande Jydepejsen kachels

Een vrijstaande houtkachel zorgt voor een echt statement in uw woonkamer. Omdat een vrijstaande kachel zo opvalt, hebben onze designers extra aandacht besteed aan het ontwerp en de functionaliteit. De prachtige afwerking is terug te zien bij elk model. Enkele Jydepejsen kachels bieden de optie van een draaiplateau, waardoor u kunt genieten van het prachtige vlammenspel vanuit elke hoek van de ruimte.

Jydepejsen kachels met speksteen

Speksteen is een uitstekend materiaal voor kachels vanwege zijn hoge warmtegeleidingsvermogen en capaciteit om warmte vast te houden. Het heeft de eigenschap om accumulatiewarmte te genereren, wat resulteert in aangename infrarode warmte. Dit kunt u vergelijken met de warmte van de zon. Heeft u de kachel uitgeschakeld? Zelfs dan blijft speksteen nog langdurig warmte afgeven. Dit maakt het een zeer efficiënte warmtebron. Bovendien heeft elke spekstenen kachel een unieke afwerking vanwege het natuurlijke karakter van het materiaal.

 

Jydepejsen H530 Classic

Jydepejsen inzet houtkachels

Een inzet houthaard biedt heerlijke warmte en creëert een sfeer van samenzijn en gezelligheid. Elk product is van hoogwaardige kwaliteit, waarbij we streven naar het vervullen van diverse behoeften. Denk bijvoorbeeld aan het comfortabele gebruik, de efficiënte verbranding, het tijdloze design en milieubewuste oplossingen.

Hangende kachels van Jydepejsen

Hangende kachels vormen de perfecte keuze voor knusse ruimtes. Het optillen van de kachel van de vloer en het aan de wand bevestigen geeft de illusie van een grotere kamer dan met traditionele vrijstaande of inbouwkachels. Bovendien vereenvoudigt deze opstelling het schoonmaken van zowel de kachel zelf als de ruimte eronder. Onze hangende kachels zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvolle blikvangers die tot in het kleinste detail zijn vormgegeven. En dat is nog niet alles – elke hangende kachel is uitgerust met geavanceerde verbrandingstechnologieën voor een milieuvriendelijke verbranding.

 

Meer weten? Neem contact op!

Bij A.B. Kachels en Rookkanalen geniet u van de vele voordelen die een Jydepejsen kachel biedt. We streven naar optimale klanttevredenheid, waarbij we uw wensen en behoeften centraal stellen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren bij het kiezen van de perfecte Jydepejsen houtkachel. Kom gerust eens langs bij onze showroom of neem contact met ons op.

A.B. Kachels en Rookkanalen
Werktuigenweg 4
8304 AP
Emmeloord

Over ons

A.B. Kachels en Rookkanalen heeft jarenlange ervaring in het monteren van allerlei soorten kachels en rookkanalen. Dankzij onze vakkundige kennis kunnen we u voorzien van de beste producten en persoonlijk advies. We helpen u graag bij het vinden van de juiste kachel of accessoires, zodat u zorgeloos kunt genieten van een verwarmde en gezellige ruimte.

Contactgegevens

A.B. Flex B.V.
Werktuigenweg 4
8304 AP
Emmeloord

06-51145923
info@ab-kachelsenrookkanalen.nl

Maandag:Gesloten
Dinsdag:Op afspraak
Woensdag:10:00 - 17:00 uur
Donderdag:10:00 - 17:00 uur
Vrijdag:10:00 - 17:00 uur
Zaterdag:Op afspraak
Zondag:Gesloten
© 2024 Alle rechten voorbehouden | Mogelijk gemaakt door iClicks