Levertijd 1 - 3 werkdagen
Scherpe prijs
Gemiddelde reviews score 9,1
Hoogste kwaliteit

Hark houtkachels

Bij A.B. Kachels en Rookkanalen zijn we verheugd u kennis te laten maken met onze exclusieve lijn van Hark houtkachels – een perfecte fusie van elegantie, efficiëntie en milieubewustzijn. Als u op zoek bent naar een houtkachel die niet alleen uw huis verwarmt maar ook een statement maakt, dan zijn de Hark kachels uw ideale keuze. Laat u verleiden door de charme en de geavanceerde functionaliteit van onze Hark collectie en maak van uw woning een warme, uitnodigende plek.

  • De beste selectie Hark houtkachels
  • NHK-gecertificeerd
  • Binnen 1-3 werkdagen bezorgd

Ontdek onze collectie Hark houtkachels

Een stap vooruit in klimaatbeheersing

Bij Hark begrijpen ze de urgentie van klimaatbescherming en nemen ze hun verantwoordelijkheid serieus. De focus ligt op het ontwikkelen van duurzame en efficiënte verbrandingstechnologieën. Met geavanceerde Ecoplus fijnstoffilters zet Hark een nieuwe standaard in het verminderen van fijnstof en emissies. Maar de inzet gaat verder: voor elke verkochte kachel planten ze een boom, waarmee Hark tot nu toe 330.000 kg aan CO2 hebben gecompenseerd. Dit initiatief ondersteunt niet alleen het milieu, maar ook de lokale gemeenschappen in regio’s zoals Kasera in Malawi.

fijnstoffilter Hark houtkachels

ECOplus technologie

Hark gaat verder dan de standaardeisen met hun ECOplus-technologie. Deze geavanceerde verbrandingstechnologie met een geïntegreerd keramisch fijnstoffilter zorgt voor een hoog rendement en minimale fijnstofuitstoot, wat leidt tot lagere brandstofkosten en verhoogde stralingswarmte.

Een Hark houtkachel voor elke stijl

Hark biedt een breed scala aan modellen die passen bij elke woonstijl en behoefte. Of u nu op zoek bent naar een groot, klein, rond of vierkant model, bij ons vindt u de perfecte match. Personalisatie staat centraal: kies uit diverse kleuren en bekledingen, waaronder onze unieke oventegels in verschillende glazuurkleuren of een elegante speksteenbekleding. Elke Hark haard staat garant voor ongeëvenaard rendement en de schoonste verbranding.

Contact opnemen met A.B. Kachels en Rookkanalen

Heeft u vragen over onze Hark houtkachels of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op of bezoek onze showroom.

A.B. Kachels en Rookkanalen
Werktuigenweg 4
8304 AP
Emmeloord

Over ons

A.B. Kachels en Rookkanalen heeft jarenlange ervaring in het monteren van allerlei soorten kachels en rookkanalen. Dankzij onze vakkundige kennis kunnen we u voorzien van de beste producten en persoonlijk advies. We helpen u graag bij het vinden van de juiste kachel of accessoires, zodat u zorgeloos kunt genieten van een verwarmde en gezellige ruimte.

Contactgegevens

A.B. Flex B.V.
Werktuigenweg 4
8304 AP
Emmeloord

06-51145923
info@ab-kachelsenrookkanalen.nl

Maandag:Gesloten
Dinsdag:Op afspraak
Woensdag:10:00 - 17:00 uur
Donderdag:10:00 - 17:00 uur
Vrijdag:10:00 - 17:00 uur
Zaterdag:Op afspraak
Zondag:Gesloten
© 2024 Alle rechten voorbehouden | Mogelijk gemaakt door iClicks