Levertijd 1 - 3 werkdagen
Scherpe prijs
Gemiddelde reviews score 9,1
Hoogste kwaliteit

Filters en ventilatoren

Bent u op zoek naar filters en ventilatoren voor uw kachel of haard? A.B. Kachels en Rookkanalen biedt een uitgebreide selectie hoogwaardige filters en ventilatoren. Ontdek ons assortiment online of laat u vakkundig adviseren in onze showroom in Emmeloord. Onze experts helpen u graag verder bij het vinden van de beste kachelventilator of -filter.

  • Uitgebreide showroom in Emmeloord
  • Binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd
  • Installatie door NHK-gecertificeerde monteurs

Kachelventilatoren en filters

ABCAT houtrookfilter

In ons assortiment vindt u verschillende soorten ABCAT houtrookfilters. Dit zijn filters in de vorm van een katalysator die definitief afrekent met onverbrande fijnstof in uw houtkachel. Het filter is speciaal ontwikkeld om de uitstoot van rookgassen uit schoorstenen te verminderen. Daarnaast helpt ons filter bij het verminderen van ongewenste geurbelasting. Geniet van een aangename omgeving terwijl u de warmte en gezelligheid van uw houtkachel ervaart.

De ABCAT houtrookfilters zijn gemaakt van staal, rvs en edelmetaal en gaat zeker 20 stookseizoenen mee. De bediening en onderhoud van het systeem zijn erg eenvoudig. Bovendien zorgt een houtrookfilter van ABCAT voor vermindering van;

*Polycyclische Aromatische Koolwaterstoffen.

Kachelventilator kopen

Ontdek de kracht van een kachelventilator van Ecofan of GalaFire. Deze kachelventilatoren zijn speciaal ontworpen om de luchtcirculatie in uw ruimte te verbeteren, waardoor uw woning sneller én gelijkmatiger verwarmd. Hoe hoger de temperatuur van de kachel, des te sneller de propeller gaat draaien. Kachelventilatoren zijn vooral bedoeld voor kachels met een stalen of gietijzeren topplaat.

Meer weten? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies en ontdek wat de beste kachelventilator is voor u.

Rookgasventilator kopen

Optimaliseer de trek in uw schoorsteenkanaal met onze krachtige rookgasventilator. Een ventilator zorgt ervoor dat uw haard of kachel altijd optimaal functioneert. Met de draadloze afstandsbediening heeft u de volledige controle over de ventilator, zodat u de trek eenvoudig kunt aanpassen wanneer nodig. Onze rookgasventilatoren zijn de ideale oplossing voor locaties waar nauwelijks of geen natuurlijke trek aanwezig is.

Onderhoud en vervanging van uw kachelfilters en ventilatoren

Het regelmatig onderhouden van een kachelfilter of kachelventilator is erg belangrijk. Door de filters schoon te maken en indien nodig te vervangen, zorgt u ervoor dat ze efficiënt blijven werken. Het onderhouden van kachelventilatoren zorgt ervoor dat ze ongehinderd circuleren en de luchtstroom in uw ruimte verbeteren.

Ontdek ons volledige productaanbod

Naast filters en ventilatoren verkopen we een heleboel andere soorten producten en accessoires voor uw haard of kachel. We delen graag een selectie van de populairste artikelen uit ons aanbod.

Contact opnemen met A.B. Kachels en Rookkanalen

Heeft u hulp nodig bij het vinden van de beste filters of ventilatoren voor uw kachel? Geen probleem. De specialisten van A.B. Kachels en Rookkanalen staan al voor u klaar. Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom in Emmeloord.

A.B. Kachels en Rookkanalen
Werktuigenweg 4
8304 AP
Emmeloord

Veelgestelde vragen over filters en ventilatoren

Hoe kies ik de beste kachelventilator of -filter?

Hoe vaak moet ik het filter van mijn kachel vervangen?

Heeft het gebruik van een ventilator invloed op het geluidsniveau?

Over ons

A.B. Kachels en Rookkanalen heeft jarenlange ervaring in het monteren van allerlei soorten kachels en rookkanalen. Dankzij onze vakkundige kennis kunnen we u voorzien van de beste producten en persoonlijk advies. We helpen u graag bij het vinden van de juiste kachel of accessoires, zodat u zorgeloos kunt genieten van een verwarmde en gezellige ruimte.

Contactgegevens

A.B. Flex B.V.
Werktuigenweg 4
8304 AP
Emmeloord

06-51145923
info@ab-kachelsenrookkanalen.nl

Maandag:gesloten
Dinsdag:10:00 - 17:00 uur
Woensdag:10:00 - 17:00 uur
Donderdag:10:00 - 17:00 uur
Vrijdag:10:00 - 17:00 uur
Zaterdag:gesloten
Zondag:gesloten
© 2024 Alle rechten voorbehouden | Mogelijk gemaakt door iClicks