Levertijd 1 - 3 werkdagen
Scherpe prijs
Gemiddelde reviews score 9,1
Hoogste kwaliteit

Charlton & Jenrick houtkachels

Bent u op zoek naar een stijlvolle, efficiënte en duurzame houtkachel? Dan zijn de Charlton & Jenrick houtkachels precies wat u zoekt. Deze kachels combineren moderne technologie met traditioneel vakmanschap, waardoor u verzekerd bent van een kachel van topkwaliteit. Lees verder en ontdek de unieke voordelen van deze kachels en waarom A.B. Kachels en Rookkanalen dé plek is om uw Charlton & Jenrick houtkachel aan te schaffen.

  • Stijlvol en functioneel
  • Charlton & Jenrick: expert in houtkachels sinds 1986
  • Voldoen aan de strenge Ecodesign Emissie-en efficiëntienormen

Over het merk Charlton & Jenrick

Charlton & Jenrick is een toonaangevend merk in de kachelindustrie. Met een rijke geschiedenis en een passie voor innovatie, bieden ze kachels die niet alleen mooi zijn, maar ook efficiënt en duurzaam. Charlton & Jenrick kachels staan bekend om de hoogwaardige materialen, stijlvolle designs die in elk interieur passen én innovatieve technologie voor een schonere verbranding.

Innovatie en duurzaamheid bij Charlton & Jenrick

Door consequent te investeren in het assortiment, biedt Charlton & Jenrick nu een uitgebreid aanbod dat al uw verwachtingen zal overtreffen. Alle kachels voldoen onder andere aan de Ecodesign-normen van 2022 en het rigoureuze clearSkies-programma. De Charlton & Jenrick houtkachels leveren een prachtig vlammenbeeld en zijn zowel efficiënt als kosteneffectief. Met de focus op betere luchtkwaliteit, bieden ze kachels die de strenge clearSkies-niveaus 4 en 5 bereiken. Ontdek hier de verschillende normeringen en certificeringen waar de Charlton & Jenrick kachels aan voldoen:

Ontdek de Charlton & Jenrick houtkachels

Het assortiment van Charlton & Jenrick is divers en biedt voor elk wat wils. Of u nu op zoek bent naar een compacte kachel voor een kleinere ruimte of een groter model voor uw woonkamer, Charlton & Jenrick heeft het. We vertellen u graag meer over de verschillende houtkachels.

Charlton & Jenrick Purevision PVR met houtvak

Charlton & Jenrick Purevision

Charlton & Jenrick presenteert met trots het Purevision-assortiment, een diverse collectie kachels variërend van vrijstaande tot inzetmodellen en van klassieke tot moderne designs. Wat deze kachels onderscheidt, is hun toewijding aan duurzaamheid en efficiëntie. Elk model is voorzien van de SIA Ecodesign-certificering, DEFRA-vrijstelling en behaalt de clearSkies-certificering op indrukwekkende niveaus.

Dankzij geavanceerde, gepatenteerde technologieën bieden deze kachels een opmerkelijke thermische efficiëntie tot 87,2%. Uit onderzoek van Kiwa Gastec blijkt dat moderne Ecodesign-kachels, zoals die in het Purevision-assortiment, de deeltjesemissies drastisch verminderen. Tot wel 90% vergeleken met open vuren en 80 tot 84% in vergelijking met oudere kachelmodellen.

 

De beste accessoires voor uw houtkachel

Bij A.B. Kachels en Rookkanalen begrijpen we dat een kachel meer is dan alleen een warmtebron. Het is een centraal punt in uw huis, een plek van gezelligheid en comfort. Daarom bieden we naast onze hoogwaardige kachels ook een uitgebreid assortiment aan accessoires om uw kachelervaring te verrijken.

Van praktische hulpmiddelen tot stijlvolle toevoegingen, onze accessoires zijn ontworpen om zowel functionaliteit als esthetiek te bieden. Waar u ook naar op zoek bent, bij ons vindt u alles wat u nodig heeft. Bekijk al onze accessoires en ontdek hoe u uw kachelervaring naar een hoger niveau kunt tillen.

A.B. Kachels en Rookkanalen: uw thuis voor topkwaliteit kachels

We begrijpen hoe belangrijk het is om de juiste kachel en rookkanaal te kiezen. Daarom bieden we niet alleen een breed assortiment aan Charlton & Jenrick houtkachels, maar ook deskundig advies en een uitstekende service. Ons team staat voor u klaar om u te helpen de perfecte kachel te vinden die past bij uw wensen en behoeften. Neem gerust contact met ons op via 06-51145923 of info@ab-kachelsenrookkanalen.nl.

Een warm welkom in onze showroom

Wilt u de Charlton & Jenrick houtkachels in het echt zien en ervaren? Bezoek dan onze showroom. Hier kunt u op uw gemak rondkijken, de warmte van de kachels voelen en al uw vragen stellen aan onze deskundige medewerkers.

We nodigen u van harte uit om langs te komen en zelf te ontdekken waarom zoveel mensen kiezen voor Charlton & Jenrick houtkachels van A.B. Kachels en Rookkanalen. Neem contact op voor meer informatie of een persoonlijke rondleiding in onze showroom. We helpen u graag verder!

A.B. Kachels en Rookkanalen
Werktuigenweg 4
8304 AP
Emmeloord

Over ons

A.B. Kachels en Rookkanalen heeft jarenlange ervaring in het monteren van allerlei soorten kachels en rookkanalen. Dankzij onze vakkundige kennis kunnen we u voorzien van de beste producten en persoonlijk advies. We helpen u graag bij het vinden van de juiste kachel of accessoires, zodat u zorgeloos kunt genieten van een verwarmde en gezellige ruimte.

Contactgegevens

A.B. Flex B.V.
Werktuigenweg 4
8304 AP
Emmeloord

06-51145923
info@ab-kachelsenrookkanalen.nl

Maandag:Gesloten
Dinsdag:Op afspraak
Woensdag:10:00 - 17:00 uur
Donderdag:10:00 - 17:00 uur
Vrijdag:10:00 - 17:00 uur
Zaterdag:Op afspraak
Zondag:Gesloten
© 2024 Alle rechten voorbehouden | Mogelijk gemaakt door iClicks