Levertijd 1 - 3 werkdagen
Scherpe prijs
Gemiddelde reviews score 9,1
Hoogste kwaliteit

Houtrookfilter Kaminfilterkat 150 mm zwart

 699,00
  • Bezorging via PostNL
  • Verwachte levering 1-3 werkdagen
  • Retour sturen binnen 14 dagen

Artikelnummer: 46-100

Ontdek de revolutie in schonere en efficiënte houtkacheltechnologie, rechtstreeks vanuit Duitsland! TermaTech introduceert met trots de Kaminfilterkat fijnstoffilter, de enige niet-elektrostatische fijnstoffilter die voldoet aan de strenge Duitse normen.

Waarom is de Kaminfilterkat jouw must-have dit stookseizoen?

Eersteklas Duitse Kwaliteit: De Kaminfilterkat is niet zomaar een filter; het is de enige niet-elektrostatische fijnstoffilter die met trots in Duitsland verkocht en geïnstalleerd mag worden. Goedgekeurd door het prestigieuze Duitse Instituut voor Bouwtechniek (DIBt), is deze innovatieve filter ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Geoptimaliseerd voor jouw houtkachel: De Kaminfilterkat is geperfectioneerd voor houtkachels met een vermogensbereik van 6 tot 10 KW. Het begint zijn magie al bij een rookgastemperatuur van slechts 160 graden! Gemonteerd in een zwart stalen 2 mm. kachelbuis.

Bewezen Technologie: Vertrouw op bewezen technologie voor een schonere luchtkwaliteit in jouw leefomgeving. De kern van de Kaminfilterkat is gebaseerd op een metalen drager die wereldwijd meer dan 300 miljoen keer zijn effectiviteit heeft bewezen in auto’s en vrachtwagens.

Afmeting: Diameter 150 mm, kleur: Senotherm Zwart

Gewicht 2 kg
Merk

Termatech

Over ons

A.B. Kachels en Rookkanalen heeft jarenlange ervaring in het monteren van allerlei soorten kachels en rookkanalen. Dankzij onze vakkundige kennis kunnen we u voorzien van de beste producten en persoonlijk advies. We helpen u graag bij het vinden van de juiste kachel of accessoires, zodat u zorgeloos kunt genieten van een verwarmde en gezellige ruimte.

Contactgegevens

A.B. Flex B.V.
Werktuigenweg 4
8304 AP
Emmeloord

06-51145923
info@ab-kachelsenrookkanalen.nl

Maandag:Gesloten
Dinsdag:Op afspraak
Woensdag:10:00 - 17:00 uur
Donderdag:10:00 - 17:00 uur
Vrijdag:10:00 - 17:00 uur
Zaterdag:Op afspraak
Zondag:Gesloten
© 2024 Alle rechten voorbehouden | Mogelijk gemaakt door iClicks